ovenstime-imatge-cap.jpg

Empresa

A Oven's Time som fabricants de tapes d'empanades y pa de miga

Des de la mítica companyia de sandvitxos que va canviar la història de la gastronomia barcelonina als 90, fins a la fàbrica que avui dia Oven's Time produeix milions de pans i discos d'empanadaes per a les millors sandvitxeries d'alta gamma i botigues gourmet, existeix un vincle inalterable que les uneix, un compromís irrenunciable amb dos conceptes: creativitat i qualitat.

El repte i secret a Oven's Time és crear i créixer sense descans, escalant lo artesanal, aplicant les tecnologies més avançades, i respectant l'essència i qualitat del producte final per sobre de tot.

L'equip que conforma Oven's Time Pan Inglés és el pilar de l'empresa. Un equip que treballa mà a mà per a que el producte surti de les nostres instal·lacions amb la qualitat que el caracteritza.

ovenstime-imatge-principal2.jpg
ovenstime-imatge-principal1.jpg

Des de la incursió de Oven's Time al 2015 al mercat dels discos d'empanada, la seva venda va tenir un creixement espectacular, coincident amb la sortida de la crisi i la ràpida introducció d'aquest producto per les seves característiques especials:

  • Preu asequible per composar un menú satisfactori i variat
  • Facilitat de consum sense coberts ni taula
  • Acceptació sense importar el nivell social ni la edat

Al 2020, degut a la pandèmia del COVID-19 i les conseqüències del confinament, el seu consum ha crescut per pertànyer al sector del take away, un dels pocs de hosteleria amb xifres superiors a la dels anys anteriors, enfortit per la facilitat de conservació del producte.

001A8453.png

Oven's Time Pan Inglés, Únic especialista a Europa dedicat al Pa de Miga artesanal

El pa no és únicament un suport del farcit, sino un integrant fonamental al sànvitx. Som pioners en produir pans de diferents sabors i colors.

Pa de tomàquet, pastanaga, espinacs, malta torrada, 5 cereals, intergal, llavors de rosella i altres pans d'autor com el Ras al Hanout, amb 10 espècies marroquines, i qualsevol pa a mesura suggerit pels nostres clients. Els nostres pans saboritzats es composen d'ingredients naturals liofilitzats en pols, fulles i llavors.

Next Generation EU
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia